Добавяне на Б отбори
#41 Removed user 11.02.2015 10:53
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>С този си коментар показа, че не следиш реалния футбол, който често споменаваш.
Когато играч е натрупал картони във ВЛ той пропуска мачовете в Карлинг или ФА
къп.</blockquote>
Хахаха е не по-глупав коментар не бях чел всеки картон се отнася само и единственно за първенството което играе и те не са зависими за купите вземи прочети малко нещата точно пък в англия испания франция българия и където другаде се сетиш тия картони важат само за определените турнири !(rofl)

#42 Plamo 11.02.2015 11:28
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>И друго което съм забелязал,че картоните които си получил в първенството се
отразяват и в купата което не е логично изобщо не може сега да имам 1 жълт
картон в Купата на лигата и играча м ида бъде наказан 2 мача защото е имал 4 или
5 жълти картона натрупани в първенството и съответно при толкова жлъти пропуска
2 мача но за първенството а за купата не би трябвало да му влиае поредното
доказателство че играта не е направена както трябва а искате да се добавят нови
неща като още тези не сте оправили</blockquote>
Прочети тази тема за картоните за п-во и купа:
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=2789
А ето го и в раздела новини:
http://www.shampioni.com/?act=news&nid=194
Друг е въпроса защо това не е написано в раздела помощ. Не веднъж съм казвал на Админа да оправи раздела помощ, но той не нищо му нямало всичко си било наред с него ;)

#43 Removed user 11.02.2015 12:57
Falcons
1014 Posts

Arsenal ограничи се малко с това кое е глупава тема и кой е глупав коментар!Не си ти човека който ще дава такива определения.
Що се отнася за картоните те въжат навсякъде.Немога да се сетя точно кой играч на Лесвки си изкара картон да пропусне първия мач за купата с Монтана.В Англия пък ако гледаш предаванията по каналите които предават го казват винаги когато има кръг за купите.Отвори отговорите на Боби в нова спорт и там сго казва

#44 Liverpool92 11.02.2015 12:58
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Когато не си запознат е по-добре да замълчиш.Поразрови се малко и ще видиш, че примера, който ти дадох си е на място.

#45 Removed user 11.02.2015 18:52
Dirt devils
1785 Posts

(wait) Господа нещо се отплеснахте от темата и взехте да се драчите мънинко..... ;)

#46 Removed user 11.02.2015 18:58
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>ФК Барселона1899 написа:</h3>Господа нещо се отплеснахте от темата и взехте да се драчите мънинко.....</blockquote>
Така е каквот били било вече по темата.
Другите коментари ще ги трием.

#47 Removed user 11.02.2015 20:00
Dirt devils
1785 Posts

(y) Дано Админа обърне внимание на предложенията в тази и другата тема,която той отвори.Дори,ако иска да стане по-интерсно нека нарави едно обединение.В една група има максимум 5-8 сериозни отбора.Има доста добри предложения с,които хем ще запази сегашните потребители хем може и да привлече нови.Просто трабва малко повече да се обръща внимание на играта и нас потребителите.Сигурен съм,че ще има и много хейт,но това е в природата на българина....

#48 Removed user 11.02.2015 20:49
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Arsenal ограничи се малко с това кое е глупава тема и кой е глупав коментар!Не
си ти човека който ще дава такива определения.
Що се отнася за картоните те въжат навсякъде.Немога да се сетя точно кой играч
на Лесвки си изкара картон да пропусне първия мач за купата с Монтана.В Англия
пък ако гледаш предаванията по каналите които предават го казват винаги когато
има кръг за купите.Отвори отговорите на Боби в нова спорт и там сго казва</blockquote>
Доста не си запознат с картоните по света и в българия но това е друга тема а относно това,че не съм аз човека който да казва какво ще става и какво не е ясно но ти ли си този като толкова намекваш? и да се огранича от какво,че си изказвам мнението и на някои хора не съм и удобен и все се мислят за велики и властни и заради това няма хора в играта и си играете по 5 отборчета в лигите но не това да не ви пука добавете си б отбори ц отбори д отбори юноши на националите ако искате добавете(което е доста по-справедливо предложение от това за б отборите)и съм съгласен да има младежки национал до 19-21 години?А за новите отбори мотивация? не тя не е нужна важни са Б и Ц отборите (rofl)

#49 Removed user 11.02.2015 20:56
Falcons
1014 Posts

Казвай каквото мислиш просто не използвай думи които убиждат.
Иначе каквъвто си ти такъв съм и аз.Разликата е че аз не се оплаквам ;)

#50 Removed user 11.02.2015 21:28
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Казвай каквото мислиш просто не използвай думи които убиждат.
Иначе каквъвто си ти такъв съм и аз.Разликата е че аз не се оплаквам</blockquote>
Това,че някои се обижда си е лично негов проблем ако искате новост интеренсо да е направете младежки национален отбор а не Б отбори защото е с пъти по-добра идеята защото в това младежко първенство могат младите играчи които ги ползваме само за РПС могат да се развиват там и това първенство да е примерно до 19-20-21 години и всеки сезон да го има смятам,че това ще е доста по-добро от Б отбор